Отваряне на стадионите и разходки в гората поискаха от „Родолюбие Смолян" ВМРО

Манол Ружинов - председател на „Родолюбие Смолян" ВМРО

Председателят на „Родолюбие Смолян" ВМРО, Манол Ружинов:

До

Г-Н НИКОЛАЙ МЕЛЕМОВ

КМЕТ НА ОБЩИНА СМОЛЯН

УВАЖАЕМИ Г-Н МЕЛЕМОВ,

След като в събота министърът на здравеопазването Кирил Ананиев издаде заповед за отварянето на парковете при стриктно спазване на санитарните мерки и на разпоредбите на властите се оказва, че гражданите на Смолян няма как да се възползват от тази мярка. Единствените места, на които може да се извършва спортна дейност и да се разхождат хората остават затворени. Другите големи градове имат своите паркове, но за жалост нашите такива се оказват стадионите и горските пътеки.  Ние от "Родолюбие - Смолян" ВМРО и голяма част от гражданите на град Смолян сме на мнение, че при така създалата се ситуация трябва да има алтернативно решение, за да може под контрола на общината и органите на МВР всички ние да спазваме наложените правила. Но не и да възпрепятстваме спортуващите хора в града, както и тези, които искат да излязат на разходка.

Нашето предложение е да бъдат отворени за посещение стадионите и да не се възпрепятстват хората, които се разхождат в гората по еко пътеките. Естествено правилата наложени от карантината ще трябва да се спазват от всички ни, а за тези които не ги прилагат да бъдат налагани  санкции.

Вашето решение е важно за активно спортуващите  хора, както и за тези, които избират да са сред природата.Желаем успех на всички медици и управляващи в борбата с COVID-19 !

 С УВАЖЕНИЕ:

 /Манол Ружинов/

 „Родолюбие Смолян „  ВМРО

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре