Menu
Вторник, 17 Април 2018 18:21

ОУ „Иван Вазов”-гр.Смолян има своето заслужено място в списъка на МОН за иновативни училища в Република България

Публикувана от Прочетена 1924 пъти

Заместник-областният управител Владимир Гърбелов поздрави учениците, директорът на училището Росица Лакудова, преподавателката на класа Илияна Ценова, всички учители, родители и гости на представянето на миналото на родината ни от ІV „в” клас към ОУ „Иван Вазов”-гр.Смолян. Той изрази добрите си впечатления от представянето на децата, от иновативния подход на преподаване в училището. Благодари от името на областния управител и от свое име за поканата да бъдат гости на представянето на миналото на родината ни през очите на децата. Гърбелов пожела на учениците да бъдат здрави, да продължават да учат с интерес и винаги да носят обичта към България в сърцата си.

       Днес учениците от ІV „в” клас на ОУ „Иван Вазов”-гр.Смолян, като иновативен клас по Човекът и обществото в област Смолян, изнесоха един час по българска история, пресъздавайки събития и личности от Първата, Втората Българска държава и Възраждането чрез изработен от тях за всеки период „Лаббук”. Те цитираха факти от българската история и изразиха своя патриотизъм в стихотворения и песни за България.

       В края на иновативния урок по история, възпитаниците на ОУ „Иван Вазов”-гр.Смолян представиха издадената от тях книжка „Коледа стопля много сърца, а с вълшебните камъчета на ІV „в” клас стават чудеса”, чийто съставител е учителят им Илияна Ценова. В изданието са поместени истории на учениците за вълшебни камъчета. Екземпляри от книгата учениците подариха на официалните гости и преподавателите си. Книжката е налична и в Регионална библиотека „Николай Вранчев”-гр.Смолян.

       Представянето на миналото на родината ни от ІV „в” клас утвърждава високото ниво на образование в област Смолян и е доказателство, че Основно училище „Иван Вазов”-гр.Смолян има своето заслужено място в списъка на Министерството на образованието и науката за иновативни училища в Република България за учебната 2017/2018 година.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!