Menu
Сряда, 10 Януари 2018 10:35

Паднал камък на пътя причини катастрофа в Девин

Публикувана от Прочетена 2103 пъти

На 09.01.2018г.около 16.10ч. в гр.Девин на ул."Освобождение" в близост до бившата газ-станция на ВМЗ е възникнало пътно-транспортно произшествие с лек автомобил "Тойота Ярис" със смолянска регистрация, собственост и управляван от 26-годишната Б.М.Т. от с.Ягодина, общ.Борино, като при заобикаляне на паднал от ската камък излиза от платното на пътя и се преобръща.

Леко ранена е жената, управлявала автомобила, която е получила контузна рана на дясно коляно и натъртвания в областта на гърба и врата,без опасност за живота.

Оказана ѝ е медицинска помощ от ФСМП-Девин.Причина за произшествието е изгубване на контрол над моторното превозно средство.

Използвани са обезопасителни колани. Местопроизшествието е посетено от екип та „Пътна полиция“, взето е отношение по Закона за движение по пътищата.  

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!