Menu
Понеделник, 19 Ноември 2018 15:48

Паднали дървета и скъсани електропроводи оставиха без ток села в Смолянско

Публикувана от Прочетена 1373 пъти
Паднали дървета и скъсани електропроводи оставиха без ток села в Смолянско Снимка: dariknews.bg

Паднали дървета и скъсани електропроводи в следствие на падналия сняг през изминалото денонощие, остави без ток редица населени места в Смолянско.


За проблемите потвърди и говорителят на Електроразпределителното дружество, Крум Косев. Най-проблемна е обстановката е на територията на община Баните.

„В самия общински център ток има, но в близките села е нарушено електрозахранването. Точната бройка не мога да кажа на засегнатите села на този етап, тъй като обстановката е много динамична и колегите работят по отстраняването на проблемите. Причините за тях са паднали дървета и скъсани електропроводи“, коментира Косев.

Липса на електричество има и в някои населени места, на територията на Община Рудозем. През изминалото денонощието е нямало електричество и в някои крайни райони на Смолян. Според Крум Косев до края на деня авариите ще бъдат отстранени и ще продължи нормалното електроподаване.

Източник: dariknews.bg

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!