Menu
Сряда, 21 Февруари 2018 12:56

Превърнаха палатка в наркооранжерия в родопско село

Публикувана от Прочетена 1960 пъти
Превърнаха палатка в наркооранжерия в родопско село снимка: МВР СМОЛЯН

На 20.02.2018 г. в РУ-Чепеларе е започнато бързо производство срещу П.В.В. на 26 години от гр.Плевен, за притежаване на наркотични вещества. На 20.02.2018 г. за времето от 13.10 ч. до 13.45 ч. на КПП-Хвойна, общ.Чепеларе е извършен обиск и изземване в условията на неотложност, при което е установено, че в джоба на якето си, 26-годишния плевенчанин държи един брой свитък, завит в черен полиетилен, съдържащ суха зелена тревна маса, която при направен полеви наркотест реагира на марихуана.

Веществото е с брутно тегло 3,78 грама. При извършено последващо претърсване и изземване в ползвана от лицето къща в с.Орехово, общ.Чепеларе, собственост на 83-годишен мъж от гр.Асеновград, в стая на втория етаж, в оборудвана палатка са намерени 8 бр. саксии с 8 стръка зелени растения с различна големина, отговарящи по морфологични белези на коноп.

Местопроизшествията са посетено от дежурна оперативна група при РУ-Чепеларе. 26-годишният мъж е задържан за срок от 24 часа, работата по случая продължава.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!