Menu
Четвъртък, 17 Януари 2019 15:32

Пампорово - Мечи чал отбелязва Световния ден на снега на 20 януари

Публикувана от Прочетена 2682 пъти
С отлични условия за ски и сноуборд Пампорово- Мечи чал посреща Световния ден на снега, съобщиха от "Пампорово" АД. За поредна година планинският курорт се включва в световната инициатива. Пампорово ще отбележи Световния ден на снега с празнична програма с различни забавни и спортни събития, награди, музика и изненади. Всички писти в ски зоната са отворени, условията за ски и сноуборд в Пампорово- Мечи чал са отлични при снежна покривка от 90 до 150 см, уточняват домакините.
 
Събитието по повод Световния ден на снега ще се състои от 10.30 часа на плац "Студенец" на 20 януари. Една от основните мисии на Световния ден на снега е да въведе децата в белите спортове и да ги приветства в снежната планина по възможно най-приятния и забавен начин, обясняват домакините на празничните прояви в Пампорово.
 
Всички писти са в отлична форма, включително и трасето за ски бягане. От другата седмица започва и изграждането на специализиран "Снежен парк" за ски и сноуборд фрийстайл дисциплини.
 
В курорта се подготвят за едно от най-големите събития за ски сезона в страната ни- домакинството на конгреса на Интерски. Участие в мащабния форум са заявили над 1000 делегати от 35 нации. Събитието ще се проведе между 17 и 23 март и в него ще се включат някои от най-добрите и опитни ски и сноуборд инструктори от цял свят.
 
От "Пампорово" АД обявиха нови промоционални цени за пакетите за настаняване в някои хотели, предаде БТА€
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!