Menu
Сряда, 11 Януари 2017 17:35

Пампорово отбелязва Световния ден на снега (World Snow Day)

Написана от
Пампорово отбелязва Световния ден на снега (World Snow Day) снимка: Пампорово АД
Скъпи приятели,
 
Очаква ни още един прекрасен зимен ден с много сняг в Пампорово.
 
Отново се включваме в международното отбелязване на Световния ден на снега (World Snow Day) по инициатива на Международната ски федерация (FIS) на 15 януари 2017 по традиция в неделя.
Каним всички деца на ски център Студенец, където между 10:00 и 12:00 часа организираме зимни игри на снега!
НЕ ЗАБРАВЯЙТЕ ДА ВЗЕМЕТЕ ШЕЙНИТЕ СИ И СЕ ОБЛЕЧЕТЕ ДОБРЕ!
За най-палавите любители на снежните приключения ще има изненади и подаръчета любезно предоставени от организаторите!
Целта на това социално събитие е да предизвика всички да се обединят около зимните спортове и всички дейности свързани със снега, но най-вече да предизвика интерес у децата да се радват на снега и да опознават все повече зимните спортове!
Паралелно със събитието се провежда и състезание по сноуборд за деца между 13-15 годишна възраст.
За всички деца на възраст между 7-15 годишна възраст, които тренират сноуборд и имат желание да се развиват и усъвършенстват уменията си в този спорт ще бъде организирано набиране на деца за новата детска сноуборд школа към ски клуб Пампорово. За повече подробности елате в специално изградената палатка на ски център Студенец между 10 и 12 часа на 15.01.17 неделя!
 
Очакваме Ви!
 
"Пампорово" АД
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!