Пампорово отваря ски зоната на 23 декември

Пампорово отваря ски зоната на 23 декември Пампорово отваря ски зоната на 23 декември Пампорово отваря ски зоната на 23 декември

Предизвикателствата на времето с липсата на естествена снежна покривка и подходящи условия за производство на изкуствен сняг, подложиха на истинско изпитание търпението на скиори и сноубордисти. Усилията на екипа на Пампорово, да подготви ски зоната преди навечерието на един от най-светлите християнски празници Рождество Христово, даде резултат и ще зарадва всички любители на зимните спортове с отваряне на ски зона Пампорово в петък, 23 декември.

За празничните Коледни дни ще бъдат отворени писти 1, 1А, 6, 10 и 11, а работещи лифтове ще са 1, 2, 5 и 7. До броени дни ще бъдат отворени и допълнителни писти, предвид продължаващите усилия на екипа и прогнозите за понижаване на температурите.

От 23 до 28 декември включително, цената на дневната лифт карта ще бъде 75 лева за възрастен, 59 лева за младеж (12-17,99 години) или лице над 65 години и 45 лева за дете (7-11,99 години). 

С отварянето на ски зоната, стартира възможността за ползване на ски карта “Select”. Клиентите  могат да я получат безконтактно, сканирайки QR кода на pick-up устройствата или касите в курорта, като картата се активира при първото преминаване през който и да е от турникетите в ски зоната през сезона.

Полудневната следобедна ски карта и през този сезон ще бъде с 45 минути повече каране и ще е валидна от 11:45 часа до 16:30 часа.

Редовните цени на лифт картите за зимен сезон 2022/2023 влизат в сила от 29 декември. Еднодневната ски карта ще бъде на цена 85 лева за възрастен, 67 лева за младеж (12-17,99 години) или лице над 65 години и 51 лева за дете (7-11,99 години). 

Всички видове карти могат да бъдат закупени или презаредени онлайн през официалната уеб страница на Пампорово www.pamporovo.me от 23 декември. На територията на курорта са разположени шест pick-up устройства и четири картомата за директно, бързо и безконтактно получаване на закупените онлайн карти.

На www.pamporovo.me туристите могат да резервират хотелско настаняване в петзвездните хотели Орловец и Перелик с до 25% отстъпка за онлайн резервации.

 

Специални програми за отстъпки с БАКБ, А1, ОМВ и ISIC за ски услуги и настаняване ще са валидни и през този зимен сезон.

 
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре