Menu
Вторник, 26 Март 2019 14:27

Парична награда за смолянски училища и детски градини по повод кръгли годишнини предлага Мелемов

Публикувана от Прочетена 577 пъти

Шест общински образователни институции отбелязват кръгли годишнини през настоящата година. ДГ „Изворче“ в село Момчиловци, чества своята 55 годишнина.; ДГ „Радост“ – Смолян – 70 годишнина; 40 години ще празнува ОУ „Иван Вазов“ – Смолян, 95 години ОУ „Стою Шишков“ в с. Търън; 100 годишнина на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в с. Смилян, а ОУ „Св. Св. Кирил и Методий“ в село Момчиловци ще отбележи 180 години просветно дело в родопското село.

Във връзка със значимия и достоен принос на тези общински образователни институции за обучението и възпитанието на поколения деца и ученици от гр. Смолян и общината, кметът Николай Мелемов ще предложи на Общинският съвет да приеме решение за тяхното награждаване. По 500 лв. да получат детските градини „Изворче“ в Момчиловци и „Радост“ в Смолян, както и ОУ „Иван Вазов“ в Смолян и ОУ „Стою Шишков“ в село Търън. Парична награда е предвидена за училищата в селата Смилян и Момчиловци.

Заседанието на Общински съвет – Смолян ще се състои на 28 март от 13.00 часа.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!