Петък, 25 Октомври 2019

Парична награда за видео, разоличаващо купуването на гласове

Публикувана от
Парична награда за видео, разоличаващо купуването на гласове
   
Във връзка с непрекъснатите слухове и възникнали съмнения за купуване на гласове на територията на община Смолян, обявяваме награда от 500 лв. за всеки, който предостави конкретни доказателства за извършването на подобни действия (записи с ясен образ на участниците, кореспонденция и т.н.)

Гарантираме да запазим абсолютна конфиденциалност за лицето, което ни помогне да се борим срещу корупцията и тази престъпна дейност! Нека проведем честни и свободни избори!
 
Телефони: 030163312; 0876765664; 0887310060
 
Пресцентър  на БСП - Смолян
 
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!
платен материал
 
Прочетена 432 пъти

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!