Menu
Вторник, 13 Март 2018 13:55

Паспортна служба ще приема заявления за нови лични карти за жителите на с. Късак, с. Любча, с. Црънча и с. Чавдар

Публикувана от Прочетена 2394 пъти

Паспортна служба ще приема заявления за нови лични карти за жителите на с. Късак, с. Любча, с. Црънча и с. Чавдар в дните от 26 до 30 март и от 10 до 13 април.

Уважаеми жители на с. Любча, с. Црънча, с. Късак и с. Чавдар,

Както обявихме вече, Кметът на Община Доспат г-н Елин Радев предприе стъпки към улесняване на гражданите, на които предстои издаване на нови лични документи, в резултат на именуването на улиците в с. Любча, с. Црънча, с. Късак и с. Чавдар.

С настоящото съобщение ви информираме, че в Полицейски участък - гр. Доспат ще се организират изнесени приемни на ПАСПОРТНА СЛУЖБА - гр. Смолян, където ще се подават заявления за издаване на нови лични документи, както следва:

От 26 до 30 март включително - първа приемна;
От 10 до 13 април включително - втора приемна.

РАБОТНО ВРЕМЕ НА ПАСПОРТНА СЛУЖБА:

В ПОСОЧЕНИТЕ РАБОТНИ ДНИ:

ОТ 08,30 ДО 12,00 ЧАСА
ОТ 13,00 ДО 17,30 ЧАСА

ОБЕДНА ПОЧИВКА: ОТ 12,00 ДО 13,00 ЧАСА

Всеки, който вече има сменен постоянен адрес чрез кметствата в с. Късак, с. Любча, с. Црънча и с. Чавдар ще може да си подаде документи за нови лични документи.

С настоящото съобщение ви уведомяваме, че тези от вас, които имат намерение за смяна на лични документи, трябва първо да си подадете заявления в кметството за промяна на настоящия и постоянния адрес. След това да си подадат заявления в Паспортна служба с изнесено работно място в ПУ - гр. Доспат.

Във връзка с издаването на личните карти ви уведомяваме, че таксите за обикновената услуга /един месец/ са както следва:
- 18 лева;
- за лица от 58 до 70 годишна възраст - 11 лева;
- за лица над 70 годишна възраст и за лица, навършващи 14 годишна възраст /първа лична карта/ издаването на лична карта е безплатно.

Моля за допълнителни въпроси се обръщайте към кметовете на населените места или на телефон 0895 532 700 /инж. В. Калфов, секретар на Община Доспат/.

 

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!