Menu
Понеделник, 02 Октомври 2017 10:21

“Пътен полицай на годината” е Райчо Сивенов от ОД МВР – Смолян, а в отборното класиране на първо място е ОД МВР – Смолян

Написана от
Прочетена 1069 пъти

В гр. Стара Загора приключи XXV юбилеен конкурс “Пътен полицай на годината”. В отборното класиране първият приз бе за Васил Бакалски и Райчо Сивенов от ОД МВР – Смолян. В генералното индивидуално класиране заслужено извоюва първото място Райчо Сивенов от РУ – Чепеларе, при ОДМВР-Смолян. А Васил Бакалски се класира на престижното трето място.

Двамата полицаи показаха майсторство, спортен дух и висок професионализъм, с които достойно представиха ОДМВР - Смолян в националната надпревара.

Служителят от РУ - Чепеларе – Райчо Сивенов грабна приза „Пътен полицай на годината - 2017“. Освен това той е на второ място с най-добри качества в състезанието в дисциплината “Управление на автомобил”, а в дисциплина “Управление на мотоциклет” е на трето място.

В общо пет дисциплини се състезаваха представители на всички областни дирекции на МВР в страната, които впечатлиха с професионалните си умения, бърза реакция и точна преценка. Конкурсът се състои от следните дисциплини: теоретичен изпит по специализирана подготовка, стрелба с пистолет, долекарска помощ, управление на автомобил и управление на мотоциклет.

На церемонията по награждаването в гр. Стара Загора присъстваха областният управител Гергана Микова, зам.-генералният директор на БЧК д-р Надежда Тодоровска, генералният секретар на СБА Стоян Сентов и началникът на отдел „Пътна полиция“ при ГДНП комисар Бойко Рановски, директорът на ОДМВР-Стара Загора ст. комисар Георги Хаджиев, ген. Румен Миланов, бивш началник „Пътна полиция“, представители на румънската, гръцката и холандската пътни полиции.

         С отличие „Писмена похвала“ отборът на ОД МВР – Смолян ще бъде награден от директора на ОД МВР – Смолян - старши комисар Николай Димов за успешното им представяне в националното състезание.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!