Menu
Сряда, 04 Януари 2017 17:31

Пътищата на територията на община Чепеларе и к.к. Пампорово са проходими

Написана от
Пътищата на територията на община Чепеларе и к.к. Пампорово са проходими снимка: Смолян днес!
Проходими при зимни условия са всички пътищата на територията на община Чепеларе, включително и к.к. Пампорово. Снегопочистващите машини са в пълна готовност. Създадена е  необходимата организация за зимно почистване и поддържане на пътищата и уличната мрежа. Депонирани са големи количества пясък и сол, които да бъдат използвани за обработка на пътищата.
Туристите, избрали да прекарат зимната си ски ваканция на територията на  град Чепеларе и к.к. Пампорово, могат да бъдат спокойни предвид зимните условия в страната. Опасност от прекъсване на електрозахранването и водоснабдяването в к.к. Пампорово няма, поради стабилната и устойчива водопреносна мрежа, както и подземното електрозахранване в курорта.
С това община Чепеларе Ви желая приятно прекарване на плануваната почивка на снежните писти.
    
Пресцентър на Община Чепеларе
 
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!