„ПЪТУВАНЕ ПРЕЗ ЕДИН ЖИВОТ“ ПРЕДСТАВЯ КДК В НАВЕЧЕРИЕТО ТА 1 НОЕМВРИ - ДЕН НА НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ

„ПЪТУВАНЕ ПРЕЗ ЕДИН ЖИВОТ“ ПРЕДСТАВЯ КДК В НАВЕЧЕРИЕТО ТА 1 НОЕМВРИ - ДЕН НА  НАРОДНИТЕ БУДИТЕЛИ

Клубът на дейците на културата – Смолян представя книгата със спомени „Пътуване през един живот“ от Господин Господинов на 30 октомври 2019 г. от 18 часа в зала „Петър Стайков“ на бул. „България“ 43.

Това е разказ за живота на минния инженер-геолог Господин Радев Господинов, за дългия му, сякаш несвършващ трудов път на геолог в Родопите, Съветския съюз,

Виетнам и отново в планината на Орфей. Биографията му е свързана с „Горубсо“ Мадан, уранодобива в Смолян, Стара планина и Сливенско. Той продължава да работи, макар, че отдавна е прекрачил 80-те години от своя живот.

Проявата е посветена на 1 ноември – Ден на народните будители. Заповядайте, ще бъде интересно!

 

КЛУБ НА ДЕЙЦИТЕ НА КУЛТУРАТА – СМОЛЯН

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.

нагоре

 Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!