Menu

Европейски информационен център "Европа Директно" Смолян
Искаме да чуем вашето мнение!
Това проучване е напълно анонимно.
Петък, 17 Май 2013 16:28

Пътуваща изложба по повод Годината на гражданите пристига в Смолян

Публикувана от Прочетена 2636 пъти
град Смолян град Смолян снимка: Смолян днес!
Европа Директно Смолян става домакин на пътуваща изложба "Да работим в полза на бъдещето като отговорни граждани на ЕС” от 18 до 25 май.
Организатори са Европейската комисия, Алиансът от неправителствени организации по повод на Европейската година на гражданите 2013, Европейският институт и мрежата от информационни центрове "Европа Директно" (Europe Direct) в България.
Целта на изложбата е да „припомни”  европейските ни граждански права, които са неразделна част от нашите правата като граждани на България.
Официалното откриване ще се състои на 20 май от 10.30 ч. в центъра Европа Директно Смолян, бул. „България”14 (южен партер на Областна администрация).
Заповядайте, за да споделим заедно важността си като европейски граждани!
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!