Menu
Сряда, 04 Октомври 2017 16:28

Пенсионерски клуб „Орфей” получи уредба, дарена от кмета Мелемов

Написана от
Прочетена 738 пъти

Кметът Николай Мелемов дари уредба на Пенсионерски клуб „Орфей” в Горно Райково. „ Благодаря за поредната подкрепа, която получаваме от Вас. Тази уредба ни е необходима за различни дейности, които провеждаме в клуба”, посочи председателят му Ангел Стойчев. Той каза, че кметът осигурява всяка година дърва за Пенсионерския клуб и с готовност откликва на всички техни въпроси. Това е поредният жест към клуба, в който членуват над 100 човека, каза още Стойчев при получаването на уредбата.

Кметът Мелемов благодари на Пенсионерския клуб  за активното участие в обществения живот на общината и посочи, че винаги могат да разчитат на помощ и подкрепа, съобщиха от общината.

 

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!