Пет пожара гасиха огнеборците през почивните дни

Пет пожара гасиха огнеборците през почивните дни
- На 26.10.2019 г. в 18:08ч. на тел.112 е получен сигнал за пожар в нерегламентирано сметище, намиращо се в местността Мусмолица, землище на с.Барутин, общ.Доспат. Предполагаемата причина за пожара е небрежност при боравене с открит огън. Няма унищожено имущество, спасена е около 20дка иглолистна гора. Пожарът е потушен в заварените граници на площ около 400кв.м. Произшествието е ликвидирано то трима служители с един противопожарен автомобил от РС ПБЗН – Доспат.

- На 26.10.2019 г. 12:25 ч. на тел.112 е получен сигнал за пожар в сухи треви на ул. „Европа“ в с.Давидково, общ.Баните. Няма унищожено имущество. Предполагаемата причина е небрежност при боравене с открит огън. Пожарът е загасен от двама жители нае селото. Спасени са три сгради, намиращи се в непосредтвена близост.

- На 27.10.2019г. в 12:33ч. на тел.112 е получен сигнал за пожар на сухи треви, намиращи се в местността Хайвазови колиби, землище на гр.Неделино. Причината е изхвърлена пепел от печка. Няма унищожено имущество ,спасени са една сграда и около 5 дка смесена гора. Произшествието е ликвидирано от един екип на УПБЗН – Неделино.

- На 27.10.2019г. в 16:51ч. на тел.112 е получен сигнал за пожар в метален контейнер, намиращ се на ул.“Кирив Маджаров“ в гр. Смолян. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН – Смолян

- На 27.10.2019 г. в 17:39ч. на тел.112 е получен сигнал за пожар на сухи треви, намиращи се в с.Змеица, общ. Доспат. Причината е небрежност при боравене с открит огън. Няма унищожено имущество, спасени са една сграда и около 10дка иглолистна гора. Произшествието е ликвидирано от един екип на РСПБЗН – Доспат

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.

нагоре

 Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!