Петър Кадиев от АБВ подари филм на ловците в Устово

Петър Кадиев от АБВ подари филм на ловците в Устово
Водачът на листата на АБВ в Смолян Петър Кадиев подари филм на ловната дружинка в Устово по случай  100-годишния й юбилей. Филмът е създаден от екип на Регионална кабелна телевизия „Фотон-К“, чийто  собственик е Петър Кадиев. Като продуцент той заяви, че в концепцията на „Фотон-К“ е залегнала идеята да се популяризира вярно животът в Родопите и хората, които съграждат днешния ден и бъдещето й. За 10 години  са създадени близо 500 филмови продукции, телевизионни очерци и репортажи. Някои от тях са носители на национални награди. „Ето защо не се поколебах да направим безплатно филм за моите приятели ловци и риболовци от Устово, в който да бъде отразена дейността им.
 
 
Аз също съм рибар и знам, че най-важното за ловците и риболовците е опазването на природата от вредния дивеч, грижа за околната среда и добри другарски и колегиални отношения“, заяви Петър Кадиев при връчване на филма. Той участва в юбилейното честване  на 100-годишнината на Устовската ловна дружинка, което се проведе в читалище „Кирил Маджаров“, заедно с областния координатор на партията на Георги Първанов АБВ – Димитър Трендафилов.
Със създаването на този филм -  „100 години Ловно-рибарска дружинка в Устово“  - мисля, че телевизионният екип изпълнихме един дълг към ловците и риболовците в Устово, чиято организация  има невероятно богата  история, заяви водачът на листата на  АБВ в Смолянски район Петър Кадиев. Той  подчерта, че и занапред приоритетът на  екипът ще бъде търсенето на добрата и полезна новина, отразяване на важните за Смолян и Родопа новини.
 
Пресцентър на АБВ в Смолян
 
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ
 
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре