Menu
Четвъртък, 21 Март 2019 15:49

Петима пострадаха при катастрофа край село Търън

Публикувана от Прочетена 1592 пъти

На 20.03.2019г. около 14:15ч. на път II-86 при км.116+200/Пловдив – Смолян - границата с Р. Гърция/, в района на с.Търън, лек автомобил "Ауди А-4" със смолянска регистрация, собственост на 47-годишен мъж от с. Митовска, общ. Мадан, управляван от А.З. на 23 години от с. Митовска, общ.Мадан допуска ПТП, при което са ранени петима участници в движението. А.З. предприема изпреварване на лек автомобил, при което навлиза в лентата за насрещно движение и се сблъсква с правомерно движещият се насреща друг лек автомобил "Ауди А-4" със смолянска регистрация, управляван от 18-годишната М.Р. от с.Елховец, общ.Рудозем.

В резултат на катастрофата леко ранени са управлявалият изпреварващия автомобил А.З., и спътниците му – 20-годишен мъж и 41-годишна жена, както и управлявалата правомерно движещия се автомобил и пътуващия в автомобила й 22-годишен мъж. Всички пострадали са с леки наранявания, изразяващи се в охлузни рани и натъртвания.

На всички тях е извършен медицински преглед и е назначено домашно лечение. Произшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по закона за движение по пътищата. 

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!