Menu
Вторник, 14 Март 2017 11:59

Пистите на Мечи чал доказаха, че са на световно ниво

Написана от

За осма поредна година, между 13 и 19 март, Pamporovo Freestyle Open 2017 ще даде поле за изява на едни от най-популярните имена в сноуборд стиловете от цял свят.

Радостен факт е, че оспорваната надпревара ще се проведе в мегакурорта Пампорово-Мечи чал. А самите стартове ще са на писта Мечи чал – новина, която със сигурност ще зарадва много от любителите на зимните спортове.

Събитието носи точки и за Европейската купа на FIS. Освен сноуборд, тази година отново ще има и фрийстайл ски състезание, за първи път от няколко години насам.

Българската Национална Телевизия предава на живо на 13 и 14 март сноуборд слоупстайл и на 17 и 18 март - фристайл ски слоупстайл. А първият Banked Slalom в България ще се проведе на 15.03.2017, отново на Ски зона Мечи Чал.

Очаква се много засилено международно участие и едни от най-добрите фристайл състезатели в цял свят да пристигнат в България.

Организаторите подготвят още и много различни събития – сноуборд парти, bowling night, poker night, караоке парти, ски парти, турнир по билярд и още много други.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!