Menu
Понеделник, 10 Юли 2017 17:13

Пиян без книжка катастрофира на пътя с. Леска - разклон Черна

Написана от
полиция полиция снимка: Смолян днес!
На 08.07.2017 г. около 18.20 ч. на пътя с. Леска - разклон Черна, общ. Мадан, лек автомобил „Опел Корса“, управляван от 26-годишен Е. С. от гр. Смолян, при движение с несъобразена скорост спрямо релефа на пътя, на дясна крива се поднася, навлиза в насрещното платно за движение и удря странично лек автомобил „Хонда“, управляван от 34-годишна жена от с. Букова поляна, общ. Мадан. Полицейските служители установяват, че водачът на лек  автомобил „Опел Корса“ е неправоспособен, а направения тест с техническо средство отчел концентрация на алкохол в издишания въздух3,01 промила. Няма ранени и пострадали. Използвани са обезопасителни колани. Срещу Е. С. е започнато бързо производство в РУ-Мадан.
 
Други пет пътнотранспортни произшествия без пострадали, с материални щети са възникнали на 07, 08 и 09.07.2017 г. на територията на ОД МВР Смолян. Четири от тях са станали в община Смолян, едно – в община Чепеларе. Произшествията са посетени от екипи на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.
 
 
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!