Menu
Понеделник, 21 Януари 2019 11:29

Пиян и неправосопсобен водач в опит да избяга от полицейски патрул обърнал “Рено” по таван

Публикувана от Прочетена 2283 пъти

На 18.01.2019г. в РУ-Чепеларе е започнато бързо производство срещу З.Б. на 26 години от с. Малка арда, общ. Баните, обл. Смолян за това, че на 18.01.2019г. около 11.50 ч. на път SМL 2311 при км 1+100 /с.Хвойна – с.Малево. управлява лек автомобил "Рено Меган" със смолянска регистрация, собственост на 65-годишен мъж от с. Орехово, обл. Смолян след употреба на алкохол с концентрация 2.61 промила, установено с техническо средство.

При разминаване с полицейски автомобил, 26-годишният водач, който освен, че е бил под въздействието на алкохол, е и неправоспособен, се притеснил и при опит да се прикрие катастрофирал и автомобилът се преобърнал по таван.

С него пътували още един мъж и двете му деца – момиче на две години и половина и момче на три години, които са невредими. Водачът е отказал кръвна проба. Той е осъждан за същото деяние. 26-годишният З.Б. е задържан за срок от 24 часа. 

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!