Menu
Понеделник, 12 Юни 2017 17:58

Пиян шофьор катастрофира на пътя Златоград – Неделино

Написана от
Пиян шофьор катастрофира на пътя  Златоград – Неделино снимка: община Смолян
На 10.06.2017 г. около 03.20 ч. на път гр. Златоград – гр. Неделино, лек автомобил "Мерцедес", собственост и управляван от В. Г. /40-годишен/ от гр. Неделино, при движение с несъобразена скорост спрямо пътните и атмосферни условия и под въздействието на алкохол /1,50 промила/, губи контрол над автомобила, излиза вдясно от пътното платно и се удря в дърво.  Леко е ранен водачът, който е с натъртване и разкъсано контузена рана на главата. Оказана му е първа помощ. Използвал е обезопасителен колан. Дадена е кръвна проба. Произшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата. Съдействие са оказали и екип на РС ПБЗН – Златоград. Срещу водача е започнато незабавно производство в РУ-Златоград и е задържан за срок до 24 часа.
 
Други три пътнотранспортни произшествия без пострадали, с материални щети са възникнали на 09 и 10.06.2017 г. на територията на ОД МВР Смолян. По едно са станали в общините Златоград, Чепеларе и Смолян. Произшествията са посетени от екипи на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!