Menu
Четвъртък, 17 Януари 2019 09:01

По инициатива на кмета на община Неделино бяха раздадени спални комплекти за нуждите на детските градини на територията на община Неделино

Публикувана от Прочетена 880 пъти
По инициатива на кмета на община Неделино бяха раздадени спални комплекти за нуждите на детските градини на територията на община Неделино снимка: Община Неделино
По инициатива на кмета на община Неделино бяха раздадени 135 спални комплекта за нуждите на детските градини на територията на община Неделино. Десените бяха съобразени с възрастта и броя на децата във всяка група.
 
Всички малчугани бяха приятно изненадани. Комплектите бяха раздадени лично от кмета в присъствието на персонала и децата на детските заведения.
 
Тъй като децата винаги са били приоритет в управленската програма на кмета, традиция се превърна през последните години, да се подаряват подаръци съобразени със интересите на всяко дете.
 
Кметът Боян Кехайов изрази своята готовност и за в бъдеще да продължи да подарява усмивки на най-малките жители на града.
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!