Победителите в областният етап на конкурса за детска рисунка „С очите си видях бедата” гр. Смолян бяха наградени

Победителите в областният етап на конкурса за детска рисунка „С очите си видях бедата” гр. Смолян бяха наградени Победителите в областният етап на конкурса за детска рисунка „С очите си видях бедата” гр. Смолян бяха наградени Победителите в областният етап на конкурса за детска рисунка „С очите си видях бедата” гр. Смолян бяха наградени

               За поредна година се проведе областният етап на конкурса за детска рисунка 

„С очите си видях бедата”, организиран от РДПБЗН – Смолян в партньорство с Регионалния инспекторат по образованието – Смолян. Участниците в конкурса са деца и ученици на възраст от 7 до 18 години.

                На 31 май 2023г. в сградата на Регионален исторически музей „Стою Шишков“, гр. Смолян се проведе церемония по награждаване на победителите в областният етап на конкурса за детска рисунка  „С очите си видях бедата”.

                Наградите бяха връчени от комисар Симеон Цървуланов – директор на РДПБЗН – Смолян.

                Творбите на участниците впечатлиха присъстващите с художествени умения и реалистично пресъздадените усещания за различните бедствия в световен мащаб.

                Отличените рисунки  от областния етап на международния конкурс   са изложени в зала на Регионален исторически музей „Стою Шишков“ гр. Смолян до 03 юни 2023 г.

  Наградените рисунки ще участват в Националния етап на конкурса за детска рисунка „С очите си видях бедата”.

 
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре