Menu
Сряда, 20 Юни 2018 11:24

Почерпиха френския посланик с въртяно кафе на пясък в Златоград

Публикувана от Прочетена 801 пъти
Почерпиха френския посланик с въртяно кафе на пясък в Златоград снимка: Община Златоград

Френският посланик, г-н Ерик Льобедел, заедно със съпругата си г-жа Брижит Вала-Льобедел, посетиха Златоград. Дипломатът бе посрещнат от Кмета на Община Златоград - г-н Мирослав Янчев, Заместник-кмета г-жа Елмира Пехливанова и Председателя на Общински съвет Златоград г-жа Емилия Кръстева. 

На срещата бяха обсъдени въпроси, свързани с екологията, енергийната ефективност, икономиката, образованието и културата в Златоград. Посланикът изрази радостта си, че има възможността да посети общината, която две поредни години е лауреат в конкурса „Екообщина” в категориите „Енергийна ефективност на сградите” и „Управление на отпадъците”. 

В рамките на визитата си, Негово превъзходителство г-н Льобедел посети и Стария град, където с удоволствие опита златоградското въртяно кафе на пясък. Разходи се из калдъръмените улици, разгледа къщите с възрожденска архитектура и остана впечатлен от почитта на златоградчани към традициите, съобщиха от общината.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!