Menu
Вторник, 13 Юни 2017 17:36

Покана за публично обсъждане на отчета за изпълнението на бюджета на Община Смолян за 2016 г.

Написана от
община Смолян община Смолян снимка: Смолян днес!
П О К А Н А
за публично обсъждане
на отчета за изпълнението на бюджета на Община Смолян за 2016 г.
 
На основание чл. 140, ал. 4 от Закона за публичните финанси, Председателят на Общински съвет - Смолян отправя покана към жителите на общината, представителите на бизнеса, представителите на средствата за масово осведомяване, ръководителите на бюджетни звена, неправителствените организации и цялата общественост за участие в  публично обсъждане на отчета за изпълнението на бюджета и извънбюджетните сметки и фондове и отчета за състоянието на общинския дълг към 31.12.2016 година на община Смолян.
Обсъждането ще се проведе на 21 юни 2017 г. /сряда/ от 17:30 часа в зала 247 на Община Смолян, бул. „България” № 12, под ръководството на г-н Стоян Иванов – Председател на ПК по БФИР и г-жа Венера Аръчкова – Заместник кмет на Община Смолян.
Желаещите предварително да се запознаят с материалите по отчета могат да направят това всеки работен ден от 14 до 16 часа в сградата на Община Смолян /бул.„България” №12/, ет. 2, стая 202 или на интернет страницата на общината – www.smolyan.bg  
Вашите мнения, препоръки и въпроси можете да направите писмено в деловодството на общината или на електронен адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
 
ИНЖ. ДИМИТЪР КРЪСТАНОВ
Председател на общински съвет
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!