Menu
Вторник, 14 Август 2018 17:42

Покана за публично обсъждане на отчета за изпълнението на бюджета на Община Смолян за 2017 г.

Публикувана от Прочетена 1935 пъти

На основание чл. 140, ал. 4 от Закона за публичните финанси, Председателят на Общински съвет - Смолян отправя покана към жителите на общината, представителите на бизнеса, представителите на средствата за масово осведомяване, ръководителите на бюджетни звена, неправителствените организации и цялата общественост за участие в публично обсъждане на отчет за изпълнение на бюджета и средствата от европейския съюз и отчет за състоянието на общинския дълг към 31.12.2017 година на Община Смолян.

Обсъждането ще се проведе на 21 август 2018 г. /вторник/ от 17:30 часа в зала 247 на Община Смолян, бул. „България” № 12, под ръководството на г-жа Венера Аръчкова – Заместник-кмет на Община Смолян.

Желаещите предварително да се запознаят с материалите по отчета могат да направят това всеки работен ден от 14 до 16 часа в сградата на Община Смолян /бул. „България” № 12/, ет. 2, стая 202 или на интернет страницата на общината – www.smolyan.bg

Вашите мнения, препоръки и въпроси можете да направите писмено в деловодството на общината или на електронен адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!