Вторник, 08 Януари 2019 12:08

Полицаи от Неделино спасиха от измръзване обявен за изчезнал възрастен мъж

Полицаи от Неделино спасиха от измръзване обявен за изчезнал възрастен мъж

На 07.01.2018г. служители на Участък гр.Неделино към РУ-Златоград издираха обявения за изчезнал от близките му 70-годишен мъж от гр.Неделино. Сигналът е получен около обяд, когато негов близък съобщава, че е изчезнал.

Възрастният мъж е самотно живущ и е имало и други случаи, в които е бил издирван. На 06.01.2018г. около обяд той е бил забелязан последно до кръстовището в горно Неделино, на изхода на града.

Четирима служители от Участък Неделино незабавно предприемат издирвателни действия, тъй като възрастният мъж е прекарал нощта на открито и при ниските температури това е опасно за живота му.

Освен личното издирване, полицейските служители осъществяват връзка с кметовете на всички населени места, намиращи се в посоката в която е забелязан изчезналият, с цел да бъде установено дали е забелязан в някое от тях.

След щателен обход на местности в посоката на движение на възрастния мъж, той е намерен в местността „Шадийца“, землище на гр.Неделино, легнал на снега, премръзнал и отпаднал. След прибирането си в къщи, мъжът се е затоплил и е в добро здраве, невредим.

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!