Menu
Понеделник, 30 Октомври 2017 15:40

Полицейска проверка откри непълнолетни в нощни заведения в Смолян

Публикувана от Прочетена 2683 пъти

Непълнолетни ученици са открити в нощни заведения в Смолян при проведена специализирана полицейска операция, информира пресцентърът на ОД на МВР- Смолян. Предстои да бъдат съставени актове на нощните клубове и на родителите, чиито деца са били без придружител в заведенията.

Общо 27 момичета и момчета до 18 г. са засечени при полицейската проверка в питейни заведения и на обществени места след 22 часа. Част от децата са имали писмено удостоверение от родителите, че са с придружител в клуба. От полицията продължават проверката и разговорите с родителите на непълнолетните, за да се изясни дали удостоверенията за придружител не са формални.

По случаите са образувани административни проверки, по които работата продължава, уточнява пресцентърът, предаде БТА.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!