Menu
Понеделник, 03 Юли 2017 11:10

Пореден успех за Школата по народно пеене „Китка виена” при НЧ „Кирил Маджаров-1866”, гр. Смолян

Публикувана от Прочетена 1431 пъти
Пореден успех за Школата по народно пеене „Китка виена” при НЧ „Кирил Маджаров-1866”, гр. Смолян снимка: НЧ „Кирил Маджаров-1866”

Учениците на Младен Койнаров от Школата по народно пеене „Китка виена” взеха участие в Първия национален фолклорен конкурс „С песните на Георги Чилингиров” в с. Полковник Серафимово.

В конкурсната програма децата от групата изпълниха шест песни на именития родопски певец. След блестящото изпълнение в съпровод на гайдаря Кристиан Ковачев журито присъди два златни и един сребърен медал: златен – на  Школата по народно пеене „Китка виена”  и на Мария Василева; сребърен -  на дуета Лилия Манолевска и Никола Четроков.

Този пореден успех е доказателство за упорития труд на техния ръководител Младен Койнаров. У всички деца преминали през школата той изгражда любов и уважение към фолклора и народната песен.

Диляна Пачеджиева- секретар

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!