Четвъртък, 18 Октомври 2018 08:41

Поредна награда за НЧ Кирил Маджаров-1866”

Поредна награда за НЧ Кирил Маджаров-1866”

Групата за стари градски песни „Еделвайс”  при НЧ „Кирил Маджаров-1866”, гр. Смолян, кв. Устово с ръководител Светла Гергьовска спечели второ място на провелия се преди няколко дни Трети национален  фестивал на старата градска и шлагерна песен „Нежни спомени“ в  Панагюрище. Участниците  се представиха  достойно и при много оспорвана конкуренция заслужено спечелиха  престижната награда.

 Това беше първото участие на тази формация на национален фестивал, Светла Гергьовска - ръководител на група „Еделвайс

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!