Menu
Понеделник, 11 Септември 2017 14:56

Поредната вандалска проява върху детска площадка в Кетевска махала

Написана от
Прочетена 1113 пъти

Само преди две седмици, съоръжението е било боядисано и ремонтирано от община Смолян 

Поредната вандалска проява в Смолян. Този път обект на разрушителната сила е била детска площадка в Кетевска махала в квартал Райково.

Изкъртен е баскетболният кош, повредени са съоръжения по площадката, премахната е и част от оградата, а кошчето за боклук е изкъртено и откраднато. Само преди две седмици община Смолян боядиса, освежи и ремонтира  детската площадката, а сега няма и следа от това, което се вижда ясно на едно от снимките.   

Зам.-кметът инж.Мариана Цекова на място се запозна с поредната вандалска проява и сигнализира полицията. Хора, които живеят в близост до съоръжението дадоха противоречиви мнения относно извършителите. Събирали  се много деца и до късно през нощта играели баскетбол и били много шумни. Полицейските служители също пристигнаха на мястото на инцидента и разпитаха свидетели. Надяваме се извършителите на тази хулиганска проява върху общинската собственост да бъдат заловени, посочи инж.Цекова.  

Възмутително е как не се пази това, което е направено в полза на хората. Унищожавайки общинската собственост, вандалите унищожават средствата на смолянските данъкоплатци. Община Смолян призовава гражданите да бъдат по-бдителни и да сигнализират за подобни нарушения, защото грижата Смолян да бъде красив и приветлив не е само на общинската администрация, а и на всички граждани.

Пресцентър на община Смолян

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!