Menu
Четвъртък, 17 Май 2018 10:29

Последният звънец удари за Випуск 2018 в Мадан

Публикувана от Прочетена 3090 пъти

За последен път удари училищният звънец за 12-тите класове в училищата в Мадан, които днес изпратиха абитуриентите от Випуск 2018 г.
С много емоции и празнична програма зрелостниците се разделиха със своите преподаватели и любимото училище.
С радостни възгласи и сълзи протече изпращането в СУ“ Отец Паисий“ . Церемонията започна с предаването на училищното знаме на следващата смяна знаменосци. Със смесени емоции на радост и тъга завършващите ученици прочетоха благодарствени слова към своите учители и към класните си ръководители.
Поздравителни думи към завършващите, техните родители и учители отправиха и официалните гости на събитието - Народният представител от ДПС Хайри Садъков и заместник-кметът на община Мадан Явор Орлов.
След тържествата за изпращането им абитуриентите и от двете училища преминаха по централната улица в Мадан във весели и шумни колони, отброявайки до 12.
Тази година в Мадан 12 клас завършват 72 ученици.

След по-малко от седмица на завършващите им предстоят и Държавните зрелостни изпити. Първата матура – по български език и литература ще се проведе на 21 май, а на 23 май е вторият задължителен държавен изпит по избран от учениците предмет.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!