Поздравителен адрес

Манол Ружинов
ДО БЪЛГАРСКИЯ ПАТРИАРХ НЕОФИТ ПЛОВДИВСКИ МИТРОПОЛИТ НИКОЛАЙ ЕПИСКОП ВИСАРИОН СМОЛЕНСКИ ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС Ваши Високопреосвещенства, Български патриарх Неофит и Пловдивски митрополит Николай На 16.11.2020 г. след множество разговори и беседи с миряните от гр.Смолян, близките села и градове ние застанахме зад решение да измолим от Вас създаването на отделна епархия.
 
С решението Ви от 21.02.2021г да ръкоположите в епископски сан Високопреподобния архимандрит Висарион, ни отправихте един много категоричен и еднозначен отговор, че ще се работи в тази насока. Именно затова от името на всички православни родолюбиви християни най-искрено Ви поздравяваме за адекватното и навременно решение , което ще бъде в полза за сплотяване и отстояване на християнските ценности в региона! Уважаеми Епископ Висарион, Приемете благопожеланията ни за крепко здраве, за да може да работите в името на християнското множество, така както сте го правили и до сега.
 
Ние от своя страна ще се отзоваваме и подкрепяме по всякакъв начин и безрезервно всяко едно дело . На многая лета! С УВАЖЕНИЕ: Манол Илиев Ружинов - председател на “Сдружение Родопски Хайдути” гр.Смолян. Родолюбиви българи от гр.Смолян.
 
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре