Събота, 03 Март 2018 07:31

Поздравителен адрес от Хайри Садъков по случай 3-ти март

Хайри Садъков
Хайри Садъков Хайри Садъков

Уважаеми жители, гости и приятели на област Смолян, За мен е чест да Ви поздравя по случай Националния празник на Република България – Трети март!

Дълъг е пътят ни като нация! Историята ни е богата на велики събития и личности, на тежки обрати и на изводи, валидни и до днес. Имаме безспорни поводи да се гордеем със силата на националния ни дух. Възраждането, Априлското въстание, Шипченската епопея, Освобождението са само малка част от събитията, белязали пътя ни.

Днес е ден за празнуване, ден за преклонение и ден за размисъл, който обобщава цяла една епоха, изпълнена с трагизъм и героизъм. Днес, когато поводите за национална гордост откриваме предимно в миналото, ми се иска да се обърна към онези от вас, които са нашето бъдеще.

Млади приятели, вярвайте, че сме успявали тогава, когато сме били единни и заедно! Важно е да успяваме и днес. Да застанем зад онези национални и местни каузи, които ни обединяват и ни показват, че проблемите, които ни разделят са по-малки и преходни от големите ни цели. Нека този ден да бъде неизчерпаем извор на сили и енергия в стремежа ни за по-добро бъдеще!

Желая на всички Ви здраве, бодрост на духа и надежда в утрешния ден! ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК !

С Уважение, Хайри Садъков

Народен представител в 44-то НС

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!