Събота, 07 Април 2018 13:56

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС ОТ ХАЙРИ САДЪКОВ ПО СЛУЧАЙ ВЕЛИКДЕН

Хайри Садъков
Хайри Садъков Хайри Садъков

Пожелавам от сърце

ВЕСЕЛИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ

на всички жители и гости на област Смолян !

Нека тези празнични дни бъдат изпълнени със здраве и благополучие, радост и обич, които да огреят вашите сърца и домове!

Празниците винаги са символ на нашата вяра и надежда! Те са и времето, когато по- дълбоко се замисляме за онези изконни човешки ценности, които осмислят делника ни – да прощаваме, да помагаме, да вярваме в доброто. 

Нека чрез тези добродетели, заедно да продължим да работим за един по-добър свят, по-добър живот и по-добро бъдеще за нас и децата ни! 

Искрено пожелавам здраве, мир и благодат!

С уважение, 
Хайри Садъков
Народен представител в 44-то НС

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!