Menu
Неделя, 01 Октомври 2017 10:09

Поздравление

Написана от

В днешния ден бихме искали да изразим огромното си уважение към представителите на третата възраст. Първи октомври е обявен за Международен ден на възрастните хора с решение на Общото събрание на ООН от 14 декември 1990 г. 

Днес е ден, в който се прекланяме пред хората, от които черпим сили и мъдрост и които са ни дарили с непреходни житейски ценности.

Като общество ние можем да ги направим по-щастливи като не ги изключваме от живота си и споделяме с тях това, което ни вълнува. Нека не забравяме, че те притежават огромен запас от натрупана мъдрост, имат житейски опит, който само годините могат да дадат. Най-често те са единствените, които търпеливо изслушват болките и проблемите ни. И със съхранените си ценностни устои са най-ценните ни съветници.

Изказваме признателността си и към всички вас, които дарявате любов на възрастните и нуждаещите се хора, допринасяйки за тяхното добруване.

Поклон пред всички вас, които сте на преклонна възраст!

Д-р Даниева Дариткова – народен представител от ГЕРБ

Д-р Красимир Събев – народен представител от ГЕРБ


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!