Понеделник, 03 Декември 2018 11:14

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА МАДАН ПО ПОВОД МЕЖДУНАРОДНИЯ ДЕН НА ХОРАТА С УВРЕЖДАНЕ

ФАХРИ МОЛАЙСЕНОВ
ФАХРИ МОЛАЙСЕНОВ ФАХРИ МОЛАЙСЕНОВ

Уважаеми дами и господа,

Приемете моите най-искрени и топли пожелания по случай 3 декември – Международния ден на хората с увреждания.
Днешният празник е денят, в който отправяме послание към всеки човек и към цялата общественост, че хората с увреждания не сте различни, а сте част от нас.
Вие сте част от нашето общество и заслужавате внимание, уважение и възхищение за волята и достойнството, с които посрещате предизвикателствата на всеки нов ден, за силния Ви и несломим дух да правите живота си по-пълноценен и по-радостен.

Уверявам Ви, че Община Мадан, като институция неизменно се стреми да предоставя качествени социални услуги на хората със специфични потребности. Подобряване достъпността на средата, социалното включване, интеграцията и заетостта са сред приоритетите й.

Протягайки приятелска ръка с разбиране и топлота, ще продължаваме да търсим пътища за преодоляване на препятствията в трудните ви делници.
Благодарности към всички Вас, които въпреки трудностите се стремите към активно участие в културния живот на нашата община.

Скъпи приятели,
Нека вълнението и доброто настроение от настъпващите новогодишни празници да Ви донесат повече щастливи моменти и повече радост.
На всички Вас и Вашите семейства пожелавам най-доброто, което заслужавате – здраве и достоен живот!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

С уважение,
ФАХРИ МОЛАЙСЕНОВ
Кмет на община Мадан

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!