Menu
Четвъртък, 24 Август 2017 09:53

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ КМЕТА НА ОБЩИНА МАДАН ПО ПОВОД ПРАЗНИКА НА ГРАДА И ДЕНЯ НА МИНЬОРА

Написана от
Фахри Молайсенов Фахри Молайсенов Кмет на община Мадан

Уважаеми жители  и гости на Мадан,

Уважаеми миньори,

За мен е чест да ви поздравя по повод  Празника на града и Деня на Миньора!

Празниците винаги са  повод да отворим сърцата си за всичко позитивно и да бъдем заедно, както до сега. Заедно да празнуваме днес, но и заедно да споделяме трудности и успехи в бъдеще.

Защото най-голямото богатство на града ни сте вие хората – трудолюбиви, хора със завидно гостоприемство и морал, хора сърцати, които пазят традициите и силата на духа!

Мадан е част от живота на поколения миньори и рудокопачи. Неговата история и съдба са свързани с рударството. За много от Вас рудодобивът е не само съдба и вдъхновение, а и начин за препитание.

Дълбока признателност към труда на всички бивши и настоящи работници, трудещите се в тази сфера, за неуморните усилия, отговорността, риска и търпимостта, с които изпълняват своите задължения.

 Скъпи маданчани,

Нека да продължим  да обичаме Мадан и пренасяйки през вековете трудолюбието и мъдростта, да ги вложим в съвременното му развитие.

Пожелавам на всеки един от Вас, на хората по света, свързани с нашата община, както и на  всички наши  гости и приятели,  много  здраве, спокойствие, оптимизъм  и много нови благодатни начинания, за да пребъде Мадан!

 Весели празнични дни!

 

 

С уважение,

Фахри Молайсенов

Кмет на община Мадан


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!