Четвъртък, 08 Март 2018 09:48

Поздравление за осми март от Хайри Садъков

Хайри Садъков
Хайри Садъков Хайри Садъков

Уважаеми дами, Сърдечно Ви поздравявам по повод най-нежния и красив празник – 8-ми март! И ако преди повече от 150 години жените се бореха за равни права, за правото на труд и професионално развитие, днес Вие заслужено сте заели своето пълноправно място във всички сфери на обществения живот – в управлението, образованието, строителството, науката. Но това, което прави Вас - жените специални и незаменими, далеч надхвърля качествата и успехите Ви в професионалната сфера.

Мили дами, Продължавайте да бъдете нашата нежна, но силна опора в живота! Бъдете все така здрави , красиви, обичани, обичащи и щастливи! Честит 8-ми март! С уважение, Хайри Садъков Народен представител в 44-то НС

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!