Поздравления за епископ Антоний!

Среща на епископ Антоний с деца от „Чисти сърца” по време на честването на Баташките мъченици в гр. Батак през май т.г.
Преподавателският екип и децата от Младежки православен център „Чисти сърца” към катедрален храм „Св. Висарион Смоленски” в Смолян с радост приемаме избора на епископ Антоний за митрополит на Западно- и Средноевропейската ни епархия. От сърце му желаем да е здрав и много силен, за да побеждава неволите зад граница и да е духовната опора на българите ни в чужбина, напуснали родината, за да търсят препитание и реализация.
Епископ Антоний остави в Смолян незаличимо наследство – Младежки православен център „Чисти сърца”, в който всяко дете или младеж, пожелали да укрепват във вярата и да развиват добродетели и таланти, могат да намерят тук подходяща среда и верни приятели.
Като основател и първи ръководител на центъра, епископ Антоний ни даде пример за дълбока и чиста вяра, изисканост в работата и благотворно служение. Нека така всеотдайно вече като митрополит разгръща силите си в Европа в полза на Православната ни църква, за радост и поука на младежите и децата там! Молим се Майка Богородица да го насочва в делата и да го закриля! Бог да е винаги с него!

„Чисти сърца”
 
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре