Menu
Понеделник, 10 Декември 2018 15:41

Пожарната готова да обезпечи Пампорово през зимния сезон

Публикувана от Прочетена 1270 пъти

РД ПБЗН в Смолян е готова да обезпечи безопасността в курорта Пампорово по време на зимния сезон. Това каза директорът на дирекцията в Смолян ст. комисар Симеон Цървуланов. 

„В курорта има пожарна служба, с достатъчно хора и техника, която е в готовност да реагира моментално при вероятен инцидент. Ако се наложи можем да командироваме хора от вътрешността на страната, но на този етап от това няма нужда”, каза още ст. комисар Цървуланов.

С изключение на община Борино, във всички останали общини на територията на Смолянска област има служба ПБЗН. „Така бихме могли да реагираме веднага при инцидент и да покриваме почти всички населени места в областта”, добави директорът на РД ПБЗН – Смолян. Цървуланов обясни, че смолянската пожарна е обезпечена от към техника и хора. Има много желаещи да работят в пожарната. С конкурса, който тече в момента за назначаването на още десет пожарникари, щата ще бъде запълнен на 99 %.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!