Menu
Сряда, 08 Ноември 2017 10:00

PPT открива своя 12-ти магазин в град Смолян

Публикувана от Прочетена 5800 пъти

17 ноември, 09:00 часа, бул. България 66

Румънската международна верига PPT открива своя 12-ти магазин в град Смолян на 17 ноември, точно в 09:00 часа. Локацията му е на най-добрата шопинг дестинация в града, а именно на бул. България 66.

PPT е веригa от магазини за онези, за които съотношението цена-качество е най-важна.

Асортиментът на веригата е изключително богат. В PPT ще откриете дамско, мъжко, детско облекло, обувки, бельо, аксесоари, козметика и стоки за дома.

Магазинът ще работи всеки ден без почивка със следното работно време:

  • 09:00 – 19:30 часа от понеделник до петък
  • 10:00 – 18:00 часа в събота и неделя

 Заповядайте в PPT и пазарувайте за цялото семейство на най-добрите цени!

 

PPT – всеки ден ниски цени за теб!

Повече информация можете да откриете на www.ppt.bg 

PPT е създадена в Румъния през 2006 г. и се счита за веригата магазини с най-добро съотношение качество - цена. През 2016 година навлиза и в България с откриването на първите си магазини в Пловдив и Плевен. Към днешна дата веригата има цели 12 магазина PPT в страната и е готова да посрещне всички предизвикателства, за да продължава да поддържа ниски цени и добро качество както досега.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!