Menu

Нашият град в снимки


Паркинг или автосалон???
Паркинг или автосалон???
Ледена симфония
Ледена симфония
Зимна приказка в село Солища
Зимна приказка в село Солища
Сряда, 14 Юни 2017 13:53

Празникът на Обединения град Смолян ще бъде отбелязан с изяви на млади таланти, велосипедно състезание, изложби и научни форуми

Написана от

Кметът Николай Мелемов кани жителите и гостите на града на Празника на обединения град Смолян. Кулминацията на проявите, посветени на това значимо събитие, са на 18 юни, когато се чества обединението на трите селища Смолян, Райково и Устово в един град. От 9.30 часа на площад „България“ – Амфитеатъра ще има концерт на Общинския духов оркестър под надслов „Музикален подарък за Смолян”.

От „10.00 часа отново на площад „България“ – Амфитеатър стартира велосипедно състезание за деца от 4 до 14 –годишна възраст, разделени по възрастови групи. Записването става на e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 18 юни , както и на локалното платно на бул. „България“, 1 час преди състезанието.
От 11.00 часа на площад „България“ – Амфитеатъра ще се проведе концерт.


„Защо обичаме Смолян“ . В него ще участват Младежка доброволческа организация „Чисти сърца“, Вокална група „Ро войс“, танцови формации „Зареница“ и „Най“ при „Христо Ботев“, Детска вокална група „Приятели“ при Обединен детски комплекс – Смолян. От 17.00 часа пл. „Свобода” – Стар център , проявите ще завършат с концерт на Общински духов оркестър.


Община Смолян е подготвила богата програма за отбелязване на това значимо събитие. На този линк може да се запознаете с Програмата:
http://www.smolyandnes.com/programa-za-praznitsite-na-obedineniya-grad-smolyan


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!