Предимствата от регистрирането към няколко сайта за залагания, вместо използването на само един букмейкър

.

Когато има толкова голяма конкуренция от хилядите онлайн букмейкъри, работещи по целия свят, тогава този, който печели в крайна сметка, е клиентът, който е обича да поставя спортни залагания.

Всеки сайт за спортни залози иска да привлече възможно най-много клиенти и единственият начин да постигне това е като им предложи възможно най-качествени и атрактивни услуги. И когато говорим за подобни услуги в сферата на залаганията, веднага наум ни идват конкурентните коефициенти, разнообразието от пазари за залагане, възможно най-високия брой спортове и събития, включени в пазарите и разбира се привлекателните и печеливши промоции и бонуси.

За да привлекат все повече потребители, всички букмейкъри в България се опитват да надминат конкурентите си, като предлагат нещо повече, нещо, което надхвърля основните услуги за залагане. Независимо дали това е под формата на най-конкурентните коефициенти и линии или чрез предоставяне на най-добрите оферти, нови сайтове за залози, а и стари, искат клиентите на своите съперници.

Тази динамична и конкурентна среда всъщност е в полза на тези, които залагат на спорт, защото в крайна сметка залагащите са тези, които имат пред себе си редица привлекателни оферти и голямо разнообразие от пазари за залагане, които да избират. Но за да имат всичко това, потребителите трябва да са регистрирани не само в един букмейкър, но и в много сайтове за залагания.

Залагането с множество букмейкъри не е незаконно и със сигурност не е нещо, което трябва да се избягва от залагащите. Напротив, тези които поставят своите прогнози през повече от един нов сайт за залагане, в който са регистрирани, се радват на редица предимства.

Придобиват множество бонуси за добре дошли

Едно от най-атрактивните предимства при създаването на регистрации към сайтовете на няколко сайтове за спортни залози в България е, че залагащите имат право да получат техните бонуси за добре дошли. И в повечето случаи тези бонуси за новодошли наистина си заслужават регистрацията и често дават шанс да залагате повече с по-малко пари и следователно да печелите повече с по-малко.

Никой не трябва да пренебрегва бонусите за добре дошли, особено след като букмейкърите ги използват като основно оръжие срещу своите конкуренти. По този начин те привличат клиенти, като ги уверяват, че тези бонуси са наистина привлекателни.

Възможност да експериментират и да се възползват от най-добрите линии

Ентусиастите искат да намерят линии, които предлагат стойност и да правят залози, които са по-печеливши всеки път, когато залагат на игра. И за да направят това, те често разпознават предложенията на различни букмейкъри, за да видят какви оферти има всеки от тях. Но освен ако не са регистрирани в няколко сайтове за залагания, експериментирането с линии не е достатъчно ефективно и бързо и стойностните залози биват по-трудно достъпни. 

Ограниченията и лимитите на акаунтите не са проблем

Понякога букмейкърите ограничават сметките на залагащите, за да се предпазят от голяма загуба на залагащи, които изглежда имат остър подход към залагането. Е, букмейкърите имат право да го направят и в такъв случай залагащите нямат контрол над акаунтите си. Те просто ще трябва да се съгласят с това и да продължат с по-строги лимити за залагане, стига да искат, разбира се.

Така че залагащите, които имат акаунти към няколко сайтове за спортни залози в България, се застраховата така че начинът им на игра няма да бъде повлияна от един сайт, налагащ ограничения на акаунта им. Въпреки това, никой не може да гарантира, че останалите сайтове за залагания няма да направят същото! Ако някой залага по-остро, тогава той най-вероятно рискува всичките му сметки да бъдат ограничени...

По-голям избор от услуги 

Малко е трудно да се намери нов сайт за залози, който предлага всичко, от което се нуждаете. Особено за по-напреднали или професионални залагащи, които биха искали да залагат на не толкова разпространени спортове, намирането на сайта, който ги включва в списъка си, е наистина важно. Но това означава, че залагащите трябва да имат множество регистрации в различни сайтове, ако това, което търсят, е разнообразие в пазарите за спорт, събития и залагания.

По-големият избор идва с наличието на повече от един букмейкър. Тогава става въпрос за създаване на портфолио от всички сайтове за залагания, които заедно ви дават завършен продукт.

Намаляват рисковете от залагането през един букмейкър

Когато имате отворена сметка към един букмейкър и използвате единствено неговия сайт за поставяне на залози, то вие разчитате напълно на този доставчик на услуги. Ако нещо се обърка, тогава сте напълно изложени на риск да загубите цялата си банкова сметка и всички средства, които влагате в залагания. Така че, с няколко акаунта в повече букмейкъри, вие в крайна сметка намалявате риска да бъдете 100% зависими само от един сайт.

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре