Menu
Събота, 05 Януари 2019 07:58

Представлението „Потъване“ на сцената на Родопски драматичен театър

Публикувана от Прочетена 1898 пъти

" Потъване " е един много различен от класическия театър спектакъл, в него няма чиста форма на драматургия и тежестта на Станиславски. Той е създаден като експеримент обединил в себе си Фотографията,Киното, Театъра, Поезията с Белият си стих, съвременни техники и много любов. " Потъване " е спектакъл за разрушителната сила на обичта и страха да не останеш сам в мечтите и копнежите. 

_AJP2144 (1).jpg

Една история базирана на истински хора и събития . Искахме да покажем ''потъването" на младите в страховете им, желанията им, забраненото. Спектакълът е насочен предимно към младите хора, но успешно се вписва и в ума на зрелите. Обичаме да казваме ,че той е стъклена топка,наш дом ,в който пускаме зрителите. В главната мъжка роля е Борис Хаджийски, един от младите актьори на Театъра в Смолян. Едно момче ,което пребори предизвикателстото да изиграе образ напълно различен от него самия. А в женската роля е Мария Миради, една актриса също минала през театър " Николай Хайтов" и с радост връщащо се да играе там .Снимките са на Атанас Петков.

37300407_290968368116703_8657364844107792384_o.jpg

Участват: Актьорите Мария Миради и Борис Хаджийски, Режисьор: Петър Петров- Пепе, Мултимедия: Стойо Петков, Хореограф: Гергана Колева, Музика: Васил Неофитов и Хипнотик инк, Сценография: Мария Миради, Текст: М.М., Плакат и дизайн : Атанас Петков и Илия Янакиев 

Спектакълът ще се изиграе на 17.01. 2019година, от 19:00ч. в Камерната Зала на Театър " Николай Хайтов "

Билетите ще се пуснат в продажба  преди спектакъла и в деня на спектакъла! Информация ще можете да получите след 07.01.на Касата на Театъра !

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!