Menu
Вторник, 09 Юли 2019 19:00

ПРЕДСТАВЯТ НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК „ЗАРЕНИЦА” В КДК

Публикувана от Прочетена 2607 пъти
Днес, 9 юли 2019 г. от 18 часа в зала „Петър Стайков” на КДК, НА БУЛ. „България” № 43, ще бъде представен най-новия брой на вестник „Зареница”, издание за Долен Рупчос. Превърнал се през годините в желана и очаквана трибуна, във верен и безпристрастен събеседник, в родолюбец и изразител на тъгите и неволите, на радостите и спомените на рупци, в. „Зареница” се радва на широка популярност и заслужен авторитет сред читателите от Чепеларска, Смолянска и Пловдивска община.

За политиката на вестника, за неговите цели и задачи в трудното и безпросветно време, в което живеем, ще говори доц. д-р Ангел Янков, директор на Етнографския музей в Пловдив и главен редактор на изданието.

Заповядайте, ще е интересно!
 
КЛУБ НА ДЕЙЦИТЕ НА КУЛТУРАТА - СМОЛЯН
 
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!