Четвъртък, 25 Април 2019

Предстои рехабилитация на улиците "24-ти май" и "Младост" в Чепеларе

Публикувана от
Предстои рехабилитация на улиците "24-ти май" и "Младост" в Чепеларе
  снимка: Смолян днес!
Предстои рехабилитация на улиците "24-ти май" и "Младост" в Чепеларе снимка: Смолян днес!
В навечерието на предстоящите Великденски празници с радост Ви съобщаваме, че Община Чепеларе е получила одобрение за финансиране по Проект „Реконструкция и рехабилитация на ул. "24-ти май" - гр. Чепеларе от км. 0+000 до км. 1+159.18 и на улица "Младост" о.т. 336, о.т. 335, о.т. 87, о.т. 83 гр. Чепеларе, община Чепеларе“ в размер на 976 128.25 лв.

Чрез проектно предложение, което бе подадено на 05.07.2018 г. Община Чепеларе кандидатства по подмярка 7.2. „Инвестиции в създаването, подобряването или разширяването на всички видове малка по мащаби инфраструктура“ от мярка 7 „Основни услуги и обновяване на селата в селските райони“ от Програма за развитие на селските райони 2014 – 2020 г. Реализацията на проекта ще намали рисковете от пътнотранспортни произшествия, ще улесни работата на полиция, пожарна и бърза помощ, сметосъбиране и извозване на отпадъците, както и дейността по поддържане на чистота на населеното място.
 
Основна цел е постигане на балансирано териториално развитие, чрез комплексно подобряване състоянието на техническата инфраструктура на територията на Община Чепеларе. След подписване на договор с Държавен фонд „Земеделие“ в 30-дневен срок предстои и стартиране на процедура по ЗОП. Срокът за изпълнение на проекта е 36 месеца.
 
 
Прочетена 3012 пъти

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!