Menu
Неделя, 18 Юни 2017 10:24

Предстои саниране на блок БНБ в Чепеларе

Написана от
Предстои саниране на блок БНБ в Чепеларе снимка: община Чепеларе
На 16.06.2017 година в залата на Община Чепеларе се подписа първият Договор за саниране на многофамилен жилищен блок в град Чепеларе между Община Чепеларе, представлявана от г-жа Славка Чакърова – кмет и управителя на фирмата изпълнител „Артстрой“ ООД – г-н Асен Соколов. След дълга процедура по обжалване КЗК и ВАС се произнесоха в полза на Възложителя, т.е. Общината и предстой саниране на блок БНБ, ул. „Хан Аспарух“ 6 по „Националната програма за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради“.
В неделя на 18.06.2017 г. ще се проведе среща с живущите в блока и Изпълнителя, за да се съгласуват предварително идейни проекти за визията на блока и да се удовлетворят максимално желанията на хората. Откриването на строителната площадка ще е в началото на юли след съгласувателните процедури на проекта  и издаване разрешение за строеж.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!